Het verhaal van de Verhalenboetiek

 

Leila Kandil is storyteller, redacteur en copywriter. Met haar woorden schrijft ze jouw verhaal. En dat kan alles zijn. Jij beleeft het, zij maakt je verhaal tastbaar voor later. 

"Ik ben gebeten door schone woorden en eigenlijk woorden tout court. Ik ontrafel elk verhaal, zakelijk of persoonlijk, en schrijf het uit. Voor het web, een brochure of artikel, maar ook het prille levensverhaal van mijn kinderen, een nieuwjaarswens of een ode aan mijn lief." 

Aan die professionele verhalen schrijft Leila al jaren, tijdens verschillende communicatiejobs en als freelance copywriteren redacteur voor onder andere stad Antwerpen, Ap Hogeschool en Libelle. Maar intussen broeide en bloeide het idee om ook persoonlijke verhalen voor anderen te ontrafelen, neer te schrijven en vorm te geven .

Et voila, nu is er eindelijk de Verhalenboetiek. Een boetiek boordevol woorden voor jouw verhalen, professioneel of persoonlijk. 

Collabs

Leila kan de dingen moeilijk uit handen geven. Haar ideeën over het eindproduct zijn meestal zo haarfijn dat zij ze beter zelf af maakt. Anders klopt het vaak niet meer. " Behalve wanneer ik verliefd ben op het talent van een ander. Dan laat ik het helemaal los en kijk ik uit naar hun werk dat het mijne naar een hoger niveau tilt. Madame Volt en Toon Van Camp doen dat. Plume en De Wrikker zijn de gedroomde partners." 

Madame Volt

La Madame Volt.  Ze is zoveel. Ze is een juwelenmaakster, een getalenteerde illustratrice, een geboren creatieveling, onstopbaar en immer charmant. Je houdt meteen van haar, en van haar werk. De prachtige acquarel illustrties die de verhalen van de verhalenboetiek sieren, zijn allemaal van haar hand. 

Plume

Alle inkijkexemplaren en cadeauproducten van de Verhalenboetiek schitteren in Plume, de schoonste winkel van Mortsel. Dit walhalla voor iedereen die op zoek is naar cadeaus en interieurspullen met een verhaal, is de perfecte thuis voor de Verhalenboetiek. Elke dinsdagnamiddag ben ik er je fiere gastvrouw, op de andere dagen heten de prachtige Michelle, Karen en Flo je welkom.

Toon Van Camp

In een klein atelier in een zijstraat van de Kasteelpleinstraat bots je op Toon en allle boeken en verhalen van anderen die hij minutieus met de hand inbindt. Alle verhalen uit de Verhalenboetiek worden met zijn handen en vakmanschap tastbaar in prachtige handgemakte hardcoverboeken.

Drukkerij De Wrikker

Drukkerij De Wrikker drukt niet enkel met de grootste zorg voor jouw product, ook met de grootste zorg voor het milieu. Hun organisatie is volledig in zelfbeheer en ook op andere vlakken trekken ze de kaart van het maatschappelijk engagement. Niet voor de schone schijn, maar omdat ze erin geloven. En dan zijn ze nog eens super sympathiek ook. De Verhalenboetiek zou het niet anders willen.